O idee pentru un desert rapid și gustos, e un desert care îmbină perfect gustul dulce cu cel fresh.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se topește ciocolata pe baie de aburi iar cat lăsăm ciocolata la topit, amestecăm untul de arahide cu zahărul pudră.
Într-un ibric punem apa și gelatina și încălzim la foc mic până când gelatina se dizolvă. Facem piure din mango, adăugam gelatina in piure și amestecăm.
În forme pentru brioșe adăugăm ciocolata topită, unt de arahide, jeleu din mango și din nou ciocolată topită.
Lăsăm să se răcească la frigider pentru 50-60 de minute.
Ingrediente
Indicații
Se topește ciocolata pe baie de aburi iar cat lăsăm ciocolata la topit, amestecăm untul de arahide cu zahărul pudră.
Într-un ibric punem apa și gelatina și încălzim la foc mic până când gelatina se dizolvă. Facem piure din mango, adăugam gelatina in piure și amestecăm.
În forme pentru brioșe adăugăm ciocolata topită, unt de arahide, jeleu din mango și din nou ciocolată topită.
Lăsăm să se răcească la frigider pentru 50-60 de minute.