fbpx

Peanut butter cups cu jeleu de mango

AutorAndra
DificultateÎncepător

O idee pentru un desert rapid și gustos, e un desert care îmbină perfect gustul dulce cu cel fresh.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 300 g Ciocolată
 150 g Unt de arahide
 70 g Zahar pudră
 300 g Mango
 10 g Gelatina
 50 ml Apă

Mod de preparare:

1

Se topește ciocolata pe baie de aburi iar cat lăsăm ciocolata la topit, amestecăm untul de arahide cu zahărul pudră.

2

Într-un ibric punem apa și gelatina și încălzim la foc mic până când gelatina se dizolvă. Facem piure din mango, adăugam gelatina in piure și amestecăm.

3

În forme pentru brioșe adăugăm ciocolata topită, unt de arahide, jeleu din mango și din nou ciocolată topită.

4

Lăsăm să se răcească la frigider pentru 50-60 de minute.

Ingrediente

 300 g Ciocolată
 150 g Unt de arahide
 70 g Zahar pudră
 300 g Mango
 10 g Gelatina
 50 ml Apă

Direcții

1

Se topește ciocolata pe baie de aburi iar cat lăsăm ciocolata la topit, amestecăm untul de arahide cu zahărul pudră.

2

Într-un ibric punem apa și gelatina și încălzim la foc mic până când gelatina se dizolvă. Facem piure din mango, adăugam gelatina in piure și amestecăm.

3

În forme pentru brioșe adăugăm ciocolata topită, unt de arahide, jeleu din mango și din nou ciocolată topită.

4

Lăsăm să se răcească la frigider pentru 50-60 de minute.

Peanut butter cups cu jeleu de mango