Peanut butter cups cu jeleu de mango

AutorAndra
DificultateÎncepător

O idee pentru un desert rapid și gustos, e un desert care îmbină perfect gustul dulce cu cel fresh.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 300 gr Ciocolată
 150 gr Unt de arahide
 70 gr Zahar pudră
 300 gr Mango
 10 gr Gelatina
 50 ml Apă

Mod de preparare:

1

Se topește ciocolata pe baie de aburi iar cat lăsăm ciocolata la topit, amestecăm untul de arahide cu zahărul pudră.

2

Într-un ibric punem apa și gelatina și încălzim la foc mic până când gelatina se dizolvă. Facem piure din mango, adăugam gelatina in piure și amestecăm.

3

În forme pentru brioșe adăugăm ciocolata topită, unt de arahide, jeleu din mango și din nou ciocolată topită.

4

Lăsăm să se răcească la frigider pentru 50-60 de minute.

Ingrediente

 300 gr Ciocolată
 150 gr Unt de arahide
 70 gr Zahar pudră
 300 gr Mango
 10 gr Gelatina
 50 ml Apă

Indicații

1

Se topește ciocolata pe baie de aburi iar cat lăsăm ciocolata la topit, amestecăm untul de arahide cu zahărul pudră.

2

Într-un ibric punem apa și gelatina și încălzim la foc mic până când gelatina se dizolvă. Facem piure din mango, adăugam gelatina in piure și amestecăm.

3

În forme pentru brioșe adăugăm ciocolata topită, unt de arahide, jeleu din mango și din nou ciocolată topită.

4

Lăsăm să se răcească la frigider pentru 50-60 de minute.

Peanut butter cups cu jeleu de mango