O idee de pranz rapid si gustos, mergand pe premiza “less is more”😊.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se curata si se taie grosier. Se calesc la foc mic intr-o craticioara cu putin ulei si un pic de apa.
Dupa 1 minut se adauga conserva de rosii si 5-6 frunze de busuioc. Dupa 5-6 minute, se adauga sare, piper si zaharul. Se lasa pe foc 10 minute.
Se opreste focul si cu ajutorul unui blender, pulsam de cateva ori pana obtinem un sos fin.
Pastele se fierb conform instructiunilor. Eu deobicei le fierb cu 2-3 minute mai putin. Cand pastele sunt gata se adauga intr-o tigaie/ craticioara si se adauga sosul de rosii (cat doriti), se amesteca si se lasa pe foc 2-3 minute.
Se serveste cu parmezan mult.
Ingrediente
Indicații
Ceapa si usturoiul se curata si se taie grosier. Se calesc la foc mic intr-o craticioara cu putin ulei si un pic de apa.
Dupa 1 minut se adauga conserva de rosii si 5-6 frunze de busuioc. Dupa 5-6 minute, se adauga sare, piper si zaharul. Se lasa pe foc 10 minute.
Se opreste focul si cu ajutorul unui blender, pulsam de cateva ori pana obtinem un sos fin.
Pastele se fierb conform instructiunilor. Eu deobicei le fierb cu 2-3 minute mai putin. Cand pastele sunt gata se adauga intr-o tigaie/ craticioara si se adauga sosul de rosii (cat doriti), se amesteca si se lasa pe foc 2-3 minute.
Se serveste cu parmezan mult.