O rețetă clasică italiană, genul de confort food care face stomacul să danseze în zilele reci de toamnă/iarnă. Servit aici cu bulgur, dar se poate servi cu cartofi fierți, cuscus, orez sau orice altă garnitură preferați.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se sotează ceapa și usturoiul tocate, până ceapa devine translucidă.
Se adaugă dovlecelul și ardeii grași tăiați cubulețe și se gătesc pentru 5 minute.
Se adaugă condimentele și se amestecă până la omogenizare.
Se feliază roșiile cherry și se adaugă, împreună cu sosul de roșii.
Se gătește pentru 20-25 de minute sau până ardeii sunt moi.
Bulgurul sau garnitura se pregătesc separat, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente
Indicații
Se sotează ceapa și usturoiul tocate, până ceapa devine translucidă.
Se adaugă dovlecelul și ardeii grași tăiați cubulețe și se gătesc pentru 5 minute.
Se adaugă condimentele și se amestecă până la omogenizare.
Se feliază roșiile cherry și se adaugă, împreună cu sosul de roșii.
Se gătește pentru 20-25 de minute sau până ardeii sunt moi.
Bulgurul sau garnitura se pregătesc separat, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.