Perele întregi arată foarte elegant, însă sunt mai greu de consumat. Dacă preferi să le servești tăiate pe jumătate, îndepărtează centrul cu o linguriță, apoi fierbe-le doar 10-15 minute, în funcție de cât sunt de coapte.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pune vinul, zahărul, scorțișoara și vanilia într-o cratiță adâncă, de mărime medie, și încălzește-le până la dizolvarea zahărului. Adaugă perele, asigurându-te că sunt acoperite complet de vin, și fierbe-le la foc mic 30 de minute sau până când sunt fragede. Dacă perele sunt foarte bine coapte, vor fi gata în doar 20 de minute. Pot fi preparate cu până la 2 zile înainte - lasă perele în sirop și refrigerează-le până când vrei să finalizezi rețeta.
Scoate perele din sirop cu o paletă și fierbe siropul alte 30 de minute, pentru a se reduce și îngroșa. Răcește-l și refrigerează-l până la 2 zile. Scoate-l de la frigider cu 1 oră înainte de a-l servi.
Ingrediente
Indicații
Pune vinul, zahărul, scorțișoara și vanilia într-o cratiță adâncă, de mărime medie, și încălzește-le până la dizolvarea zahărului. Adaugă perele, asigurându-te că sunt acoperite complet de vin, și fierbe-le la foc mic 30 de minute sau până când sunt fragede. Dacă perele sunt foarte bine coapte, vor fi gata în doar 20 de minute. Pot fi preparate cu până la 2 zile înainte - lasă perele în sirop și refrigerează-le până când vrei să finalizezi rețeta.
Scoate perele din sirop cu o paletă și fierbe siropul alte 30 de minute, pentru a se reduce și îngroșa. Răcește-l și refrigerează-l până la 2 zile. Scoate-l de la frigider cu 1 oră înainte de a-l servi.