Daca iti place mancarea turceasca, trebuie sa incerci reteta aceasta!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se framanta un aluat din toate ingredientele pentru kiymali pide, se imparte in 4 si se lasa 15 minute la odihnit.
Se amesteca toate ingredientele pentru topping.
Se intinde fiecare bila de aluat in forma ovala si se pune in mijloc mixul de carne (topping-ul) si se impatureste ca o barcuta.
Se ung marginile cu ou si se dau la cuptor 25 de minute la 180°C.
Perfecte cu iaurt sau Ayran si dulceata de ardei iute!
Ingrediente
Indicații
Se framanta un aluat din toate ingredientele pentru kiymali pide, se imparte in 4 si se lasa 15 minute la odihnit.
Se amesteca toate ingredientele pentru topping.
Se intinde fiecare bila de aluat in forma ovala si se pune in mijloc mixul de carne (topping-ul) si se impatureste ca o barcuta.
Se ung marginile cu ou si se dau la cuptor 25 de minute la 180°C.
Perfecte cu iaurt sau Ayran si dulceata de ardei iute!