O rețetă de care te vei îndrăgosti!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem o lingură de ulei de avocado în tajine și adăugăm pieptul de curcan tăiat cubulețe. Îl lăsăm pe foc până se rumenește. După 5 minute punem capacul și lăsăm la foc mic pentru 5 minute, în felul acesta carnea va fi mai fragedă.
În acest timp tăiem ardeiul cubulețe mai mari, ceapa verde, firele mai lungi, usturoiul mărunt și caju-ul.
Scoatem capacul tajin-ului și scoatem carnea pe o farfurie. Adăugăm ardeiul și caju-ul, lăsăm pe foc pentru câteva minute.
După 2-3 minute adăugăm ceapa verde și usturoiul. Cât timp se prepară legumele, într-un bol punem o lingură de ulei de avocado, sosul de soia, sosul de soia cu ghimbir și susan, amidonul, sarea și piperul.
Adăugăm înapoi în tajine carnea, adăugăm sosul, amestecăm și punem capacul. Îl mai ținem pe foc pentru 5 minute.
Ingrediente
Indicații
Punem o lingură de ulei de avocado în tajine și adăugăm pieptul de curcan tăiat cubulețe. Îl lăsăm pe foc până se rumenește. După 5 minute punem capacul și lăsăm la foc mic pentru 5 minute, în felul acesta carnea va fi mai fragedă.
În acest timp tăiem ardeiul cubulețe mai mari, ceapa verde, firele mai lungi, usturoiul mărunt și caju-ul.
Scoatem capacul tajin-ului și scoatem carnea pe o farfurie. Adăugăm ardeiul și caju-ul, lăsăm pe foc pentru câteva minute.
După 2-3 minute adăugăm ceapa verde și usturoiul. Cât timp se prepară legumele, într-un bol punem o lingură de ulei de avocado, sosul de soia, sosul de soia cu ghimbir și susan, amidonul, sarea și piperul.
Adăugăm înapoi în tajine carnea, adăugăm sosul, amestecăm și punem capacul. Îl mai ținem pe foc pentru 5 minute.