Trebuie sa incerci aceasta reteta! Delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam legumele si le taiem rondele. Rondelele de la ceapa si dovleac le taiem pe jumatate.
Crestam pieptul de pui.
Ungem pieptul de pui cu ulei de masline.
Asezonam cu sare si piper.
Intre crestaturi punem legumele si cascavalul. Asezonam cu sare afumata.
Intr-o tigaie incinsa punem untul. Punem cele doua bucati de pui. Turnam berea.
Punem capacul si lasam 7 minute.
Dupa cele 7 minute, intoarcem pieptul de pui si il mai lasam 7 minute.
Oprim focul si lasam puiul in tigaie cu capacul pus pentru cateva minute.
Servim cu dulceata de ardei iute.
Ingrediente
Indicații
Curatam legumele si le taiem rondele. Rondelele de la ceapa si dovleac le taiem pe jumatate.
Crestam pieptul de pui.
Ungem pieptul de pui cu ulei de masline.
Asezonam cu sare si piper.
Intre crestaturi punem legumele si cascavalul. Asezonam cu sare afumata.
Intr-o tigaie incinsa punem untul. Punem cele doua bucati de pui. Turnam berea.
Punem capacul si lasam 7 minute.
Dupa cele 7 minute, intoarcem pieptul de pui si il mai lasam 7 minute.
Oprim focul si lasam puiul in tigaie cu capacul pus pentru cateva minute.
Servim cu dulceata de ardei iute.