Piept de pui la cuptor, cu condimente, măsline verzi și felii de lămâie.

Ingrediente:
 2  piepți de pui
 1  lămâie
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp cimbru
 1 tsp busuioc
 5  ulei de măsline
 250 ml apă
 10  măsline verzi
 1 tsp usturoi granulat
Mod de preparare:
1
Spălăm si curătăm pieptul de pui.
2
Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.
3
Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.
4
Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.
5
Băgăm la cuptor pentru 40 minute.
Ingrediente
 2  piepți de pui
 1  lămâie
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp cimbru
 1 tsp busuioc
 5  ulei de măsline
 250 ml apă
 10  măsline verzi
 1 tsp usturoi granulat
Indicații
1
Spălăm si curătăm pieptul de pui.
2
Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.
3
Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.
4
Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.
5
Băgăm la cuptor pentru 40 minute.

