Piept de pui cu măsline verzi și lămâie la cuptor

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateÎncepător

Piept de pui la cuptor, cu condimente, măsline verzi și felii de lămâie.

ShareSave
Randamente4 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 2 piepți de pui
 1 lămâie
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp cimbru
 1 tsp busuioc
 5 ulei de măsline
 250 ml apă
 10 măsline verzi
 1 tsp usturoi granulat

Mod de preparare:

1

Spălăm si curătăm pieptul de pui.

2

Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.

3

Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.

4

Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.

5

Băgăm la cuptor pentru 40 minute.

Ingrediente

 2 piepți de pui
 1 lămâie
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp cimbru
 1 tsp busuioc
 5 ulei de măsline
 250 ml apă
 10 măsline verzi
 1 tsp usturoi granulat

Indicații

1

Spălăm si curătăm pieptul de pui.

2

Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.

3

Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.

4

Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.

5

Băgăm la cuptor pentru 40 minute.

Note

Piept de pui cu măsline verzi și lămâie la cuptor