fbpx

Piept de pui cu măsline verzi și lămâie la cuptor

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateÎncepător

Piept de pui la cuptor, cu condimente, măsline verzi și felii de lămâie.

ShareSalvează
Produce4 PorțiiTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 2 piepți de pui
 1 lămâie
 1 linguriță(e) sare
 1 linguriță(e) piper
 1 linguriță(e) cimbru
 1 linguriță(e) busuioc
 5 ulei de măsline
 250 ml apă
 10 măsline verzi
 1 linguriță(e) usturoi granulat

Mod de preparare:

1

Spălăm si curătăm pieptul de pui.

2

Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.

3

Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.

4

Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.

5

Băgăm la cuptor pentru 40 minute.

Ingrediente

 2 piepți de pui
 1 lămâie
 1 linguriță(e) sare
 1 linguriță(e) piper
 1 linguriță(e) cimbru
 1 linguriță(e) busuioc
 5 ulei de măsline
 250 ml apă
 10 măsline verzi
 1 linguriță(e) usturoi granulat

Direcții

1

Spălăm si curătăm pieptul de pui.

2

Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.

3

Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.

4

Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.

5

Băgăm la cuptor pentru 40 minute.

Piept de pui cu măsline verzi și lămâie la cuptor