Piept de pui la cuptor, cu condimente, măsline verzi și felii de lămâie.

Ingrediente:
2 piepți de pui
1 lămâie
1 linguriță(e) sare
1 linguriță(e) piper
1 linguriță(e) cimbru
1 linguriță(e) busuioc
5 ulei de măsline
250 ml apă
10 măsline verzi
1 linguriță(e) usturoi granulat
Mod de preparare:
1
Spălăm si curătăm pieptul de pui.
2
Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.
3
Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.
4
Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.
5
Băgăm la cuptor pentru 40 minute.
Ingrediente
2 piepți de pui
1 lămâie
1 linguriță(e) sare
1 linguriță(e) piper
1 linguriță(e) cimbru
1 linguriță(e) busuioc
5 ulei de măsline
250 ml apă
10 măsline verzi
1 linguriță(e) usturoi granulat
Direcții
1
Spălăm si curătăm pieptul de pui.
2
Condimentam pieptul de pui cu cimbru, busuioc, usturoi, sare, piper și ulei de măsline.
3
Feliem măslinele și lămâia și le punem în vasul de copt peste pui.
4
Adăugăm apa în vas pentru a ajuta puiul sa fierbă și să se pătrundă mai repede fară a se usca.
5
Băgăm la cuptor pentru 40 minute.