Se prepara extrem de simplu si rapid. Puteti folosi pulpe, piept sau chiar muschiulet de pui. Depinde ce zona va place mai mult din pui.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam bine pieptul de pui cu apa rece si il asezam frumos in tava care va intra la cuptor.
Separat punem intr-un bol vinul, ceapa verde taiata, mustarul, usturoiul tocat marunt, sarea si uleiul de masline. Le amestecam bine si le varsam peste pieptul de pui.
Presaram deasupra maslinele, cimbrul si cateva boabe de piper.
Bagam la cuptorul preincalzit circa 60-90 min, la 200°C. La final, carnea trebuie sa fie rumenita. Noi am servit cu un piure de cartofi, dar nu este obligatoriu
Ingrediente
Indicații
Spalam bine pieptul de pui cu apa rece si il asezam frumos in tava care va intra la cuptor.
Separat punem intr-un bol vinul, ceapa verde taiata, mustarul, usturoiul tocat marunt, sarea si uleiul de masline. Le amestecam bine si le varsam peste pieptul de pui.
Presaram deasupra maslinele, cimbrul si cateva boabe de piper.
Bagam la cuptorul preincalzit circa 60-90 min, la 200°C. La final, carnea trebuie sa fie rumenita. Noi am servit cu un piure de cartofi, dar nu este obligatoriu