Piept de pui cu mustar si masline

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Se prepara extrem de simplu si rapid. Puteti folosi pulpe, piept sau chiar muschiulet de pui. Depinde ce zona va place mai mult din pui.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 oră 30 minuteTimp total1 oră 40 minute

Ingrediente:

 500 gr piept de pui
 2 mustar
 2 mustar cu boabe
 100 ml vin alb
 4 catei de usturoi
 2 ulei de masline
 150 gr masline verzi fara samburi
 1 legatura de ceapa verde
 sare, piper si cimbru dupa gust

Mod de preparare:

1

Spalam bine pieptul de pui cu apa rece si il asezam frumos in tava care va intra la cuptor.

2

Separat punem intr-un bol vinul, ceapa verde taiata, mustarul, usturoiul tocat marunt, sarea si uleiul de masline. Le amestecam bine si le varsam peste pieptul de pui.

3

Presaram deasupra maslinele, cimbrul si cateva boabe de piper.

4

Bagam la cuptorul preincalzit circa 60-90 min, la 200°C. La final, carnea trebuie sa fie rumenita. Noi am servit cu un piure de cartofi, dar nu este obligatoriu

Ingrediente

 500 gr piept de pui
 2 mustar
 2 mustar cu boabe
 100 ml vin alb
 4 catei de usturoi
 2 ulei de masline
 150 gr masline verzi fara samburi
 1 legatura de ceapa verde
 sare, piper si cimbru dupa gust

Indicații

1

Spalam bine pieptul de pui cu apa rece si il asezam frumos in tava care va intra la cuptor.

2

Separat punem intr-un bol vinul, ceapa verde taiata, mustarul, usturoiul tocat marunt, sarea si uleiul de masline. Le amestecam bine si le varsam peste pieptul de pui.

3

Presaram deasupra maslinele, cimbrul si cateva boabe de piper.

4

Bagam la cuptorul preincalzit circa 60-90 min, la 200°C. La final, carnea trebuie sa fie rumenita. Noi am servit cu un piure de cartofi, dar nu este obligatoriu

Piept de pui cu mustar si masline