Piept de pui in iaurt, cu mozzarela la cuptor

Autorgoanta teodora
DificultateIntermediar

Atunci când nu mai știi cum sa gătești pieptul de pui… rețeta asta îți sare in ajutor. Este simpla și foaaaarte gustoasa!!

ShareSave
fasii de piept de pui la cuptor
Randamente1 porțieTimp de pregătire35 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 200 ml Iaurt
 200 gr Piept de pui
 150 gr Mozarella
 2 tsp Boia
 2 tsp Sare
 1 tsp Oregano

Mod de preparare:

1

Se taie pieptul de pui felii lungi subțiri și se pun intr un castron. Peste acestea, o sa punem iaurtul, oregano, sare si boia. Amestecam si lăsam la frigider (acoperit) cca 30 min.

2

După ce a trecut timpul propus, luam fiecare felie și o băgăm pe un băț (de frigărui) și începem sa “croșetăm” pieptul pe băț.

3

Se pune pe o tava și se presară mozzarella peste, punem la cuptorul preîncălzit cu 200 de grade cca. 15 minute. ( verificăm prin culoarea mozzarellei.)

4

Acestea se pot servi cu un sos, dar și goale au un gust deosebit.

Ingrediente

 200 ml Iaurt
 200 gr Piept de pui
 150 gr Mozarella
 2 tsp Boia
 2 tsp Sare
 1 tsp Oregano

Indicații

1

Se taie pieptul de pui felii lungi subțiri și se pun intr un castron. Peste acestea, o sa punem iaurtul, oregano, sare si boia. Amestecam si lăsam la frigider (acoperit) cca 30 min.

2

După ce a trecut timpul propus, luam fiecare felie și o băgăm pe un băț (de frigărui) și începem sa “croșetăm” pieptul pe băț.

3

Se pune pe o tava și se presară mozzarella peste, punem la cuptorul preîncălzit cu 200 de grade cca. 15 minute. ( verificăm prin culoarea mozzarellei.)

4

Acestea se pot servi cu un sos, dar și goale au un gust deosebit.

Note

Piept de pui in iaurt, cu mozzarela la cuptor