fbpx

Piept de pui in iaurt, cu mozzarela la cuptor

AvatarAutorgoanta teodora
DificultateIntermediar

Atunci când nu mai știi cum sa gătești pieptul de pui… rețeta asta îți sare in ajutor. Este simpla și foaaaarte gustoasa!!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare35 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 200 ml Iaurt
 200 g Piept de pui
 150 g Mozarella
 2 linguriță(e) Boia
 2 linguriță(e) Sare
 1 linguriță(e) Oregano

Mod de preparare:

1

Se taie pieptul de pui felii lungi subțiri și se pun intr un castron. Peste acestea, o sa punem iaurtul, oregano, sare si boia. Amestecam si lăsam la frigider (acoperit) cca 30 min.

2

După ce a trecut timpul propus, luam fiecare felie și o băgăm pe un băț (de frigărui) și începem sa “croșetăm” pieptul pe băț.

3

Se pune pe o tava și se presară mozzarella peste, punem la cuptorul preîncălzit cu 200 de grade cca. 15 minute. ( verificăm prin culoarea mozzarellei.)

4

Acestea se pot servi cu un sos, dar și goale au un gust deosebit.

Ingrediente

 200 ml Iaurt
 200 g Piept de pui
 150 g Mozarella
 2 linguriță(e) Boia
 2 linguriță(e) Sare
 1 linguriță(e) Oregano

Direcții

1

Se taie pieptul de pui felii lungi subțiri și se pun intr un castron. Peste acestea, o sa punem iaurtul, oregano, sare si boia. Amestecam si lăsam la frigider (acoperit) cca 30 min.

2

După ce a trecut timpul propus, luam fiecare felie și o băgăm pe un băț (de frigărui) și începem sa “croșetăm” pieptul pe băț.

3

Se pune pe o tava și se presară mozzarella peste, punem la cuptorul preîncălzit cu 200 de grade cca. 15 minute. ( verificăm prin culoarea mozzarellei.)

4

Acestea se pot servi cu un sos, dar și goale au un gust deosebit.

Piept de pui in iaurt, cu mozzarela la cuptor