O rețetă plina de gust și culoare 😊
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală, se taie pe lung, ca pentru șnițele, se asezoneaza cu oregano, usturoi și boia.
Intr-o tigaie încinsă se adaugă jumătate din cantitatea de unt și apoi puiul. Puiul se lasă în tigaie 4-5 min pe fiecare parte, depinde și de grosimea acestuia.
Rosiile cherry, dovlecelul și ardeiul se taie, se adaugă în tigaia încinsă unde am adăugat înainte și cealaltă jumătate de unt - se asezoneaza cu busuioc și usturoi - se amesteca constant în tigaie până când se înmoaie legumele.
Pentru salată: spălăm salata, ridichile și mararul, le tăiem și apoi le asezonam cu ulei, lămâie( sau oțet), sare.
Ingrediente
Indicații
Pieptul de pui se spală, se taie pe lung, ca pentru șnițele, se asezoneaza cu oregano, usturoi și boia.
Intr-o tigaie încinsă se adaugă jumătate din cantitatea de unt și apoi puiul. Puiul se lasă în tigaie 4-5 min pe fiecare parte, depinde și de grosimea acestuia.
Rosiile cherry, dovlecelul și ardeiul se taie, se adaugă în tigaia încinsă unde am adăugat înainte și cealaltă jumătate de unt - se asezoneaza cu busuioc și usturoi - se amesteca constant în tigaie până când se înmoaie legumele.
Pentru salată: spălăm salata, ridichile și mararul, le tăiem și apoi le asezonam cu ulei, lămâie( sau oțet), sare.