fbpx

Piept de pui la tigaie cu legume și salată verde

AutorAdrianaEfimov
DificultateÎncepător

O rețetă plina de gust și culoare 😊

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 150 g Piept de pui
 60 g Unt
 ½ linguriță(e) Busuioc, oregano, usturoi uscat, boia
 5 Roșii cherry mai mari
 ¼ Dovlecel
 ¼ Ardei kapia
 1 Salata verde
 4 Ridichi
 1 Legătura mărar

Mod de preparare:

1

Pieptul de pui se spală, se taie pe lung, ca pentru șnițele, se asezoneaza cu oregano, usturoi și boia.

2

Intr-o tigaie încinsă se adaugă jumătate din cantitatea de unt și apoi puiul. Puiul se lasă în tigaie 4-5 min pe fiecare parte, depinde și de grosimea acestuia.

3

Rosiile cherry, dovlecelul și ardeiul se taie, se adaugă în tigaia încinsă unde am adăugat înainte și cealaltă jumătate de unt - se asezoneaza cu busuioc și usturoi - se amesteca constant în tigaie până când se înmoaie legumele.

4

Pentru salată: spălăm salata, ridichile și mararul, le tăiem și apoi le asezonam cu ulei, lămâie( sau oțet), sare.

Ingrediente

 150 g Piept de pui
 60 g Unt
 ½ linguriță(e) Busuioc, oregano, usturoi uscat, boia
 5 Roșii cherry mai mari
 ¼ Dovlecel
 ¼ Ardei kapia
 1 Salata verde
 4 Ridichi
 1 Legătura mărar

Direcții

1

Pieptul de pui se spală, se taie pe lung, ca pentru șnițele, se asezoneaza cu oregano, usturoi și boia.

2

Intr-o tigaie încinsă se adaugă jumătate din cantitatea de unt și apoi puiul. Puiul se lasă în tigaie 4-5 min pe fiecare parte, depinde și de grosimea acestuia.

3

Rosiile cherry, dovlecelul și ardeiul se taie, se adaugă în tigaia încinsă unde am adăugat înainte și cealaltă jumătate de unt - se asezoneaza cu busuioc și usturoi - se amesteca constant în tigaie până când se înmoaie legumele.

4

Pentru salată: spălăm salata, ridichile și mararul, le tăiem și apoi le asezonam cu ulei, lămâie( sau oțet), sare.

Piept de pui la tigaie cu legume și salată verde