Aceasta reteta este de la un prieten drag mie, parte din familia noastra.
Foarte usor de facut, asa ca, luati repejor un pix si o foaie si notati , dupa cum urmeaza:
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem cartofii cubulete, ii amestecam cu 1 plic de condimente Knorr si ii asezam in tava, dupa care ne apucam de sos. Al 2-lea plic de Knorr il amestecam cu putin ulei de masline si ungem pieptul de pui.
Intr-un recipient punem mustarul cu zeama de la 2 lamai, uleiul de masline si mierea si le mixam cu un blender. Dupa ce se omogenizeaza sosul, turnam jumatate din cantitate peste cartofi, amestecam, asezam pietul deasupra si turnam celalata jumatate de sos deasupra. Punem in cuptor la 200 grade C , aproximativ 60-70 minute, depinde si de cuptorul folosit.
Ingrediente
Indicații
Taiem cartofii cubulete, ii amestecam cu 1 plic de condimente Knorr si ii asezam in tava, dupa care ne apucam de sos. Al 2-lea plic de Knorr il amestecam cu putin ulei de masline si ungem pieptul de pui.
Intr-un recipient punem mustarul cu zeama de la 2 lamai, uleiul de masline si mierea si le mixam cu un blender. Dupa ce se omogenizeaza sosul, turnam jumatate din cantitate peste cartofi, amestecam, asezam pietul deasupra si turnam celalata jumatate de sos deasupra. Punem in cuptor la 200 grade C , aproximativ 60-70 minute, depinde si de cuptorul folosit.