Piept de pui umplut

Autorghita_elena
DificultateIntermediar

Un aperitiv sățios!

ShareSave
Randamente4 porțiiTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

 1 kg piept de pui mare
 2 bucăți cârnați subtiri
 felii de cascaval
 ½ ardei gras rosu
 sare
 piper macinat
 boia dulce
 ulei de masline

Mod de preparare:

1

Se spala pieptul de pui, se șterge bine cu prosoape absorbante și se taie în doua.

2

Se bate carnea ca pentru șnițele, dar nu așa subțiri. Se condimentează cu sare și piper. Se așează peste feliile de carne cașcavalul și cârnații tăiați pe jumătate.

3

Se ruleaza și se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se condimentează pe toată suprafața cu sare, piper, boia și puțin ulei de măsline.

4

Rulourile le așezăm în tava și le bagam la cuptorul preîncălzit la 180°C pana se rumenesc.

Ingrediente

 1 kg piept de pui mare
 2 bucăți cârnați subtiri
 felii de cascaval
 ½ ardei gras rosu
 sare
 piper macinat
 boia dulce
 ulei de masline

Indicații

1

Se spala pieptul de pui, se șterge bine cu prosoape absorbante și se taie în doua.

2

Se bate carnea ca pentru șnițele, dar nu așa subțiri. Se condimentează cu sare și piper. Se așează peste feliile de carne cașcavalul și cârnații tăiați pe jumătate.

3

Se ruleaza și se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se condimentează pe toată suprafața cu sare, piper, boia și puțin ulei de măsline.

4

Rulourile le așezăm în tava și le bagam la cuptorul preîncălzit la 180°C pana se rumenesc.

Note

Piept de pui umplut