Un aperitiv sățios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui, se șterge bine cu prosoape absorbante și se taie în doua.
Se bate carnea ca pentru șnițele, dar nu așa subțiri. Se condimentează cu sare și piper. Se așează peste feliile de carne cașcavalul și cârnații tăiați pe jumătate.
Se ruleaza și se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se condimentează pe toată suprafața cu sare, piper, boia și puțin ulei de măsline.
Rulourile le așezăm în tava și le bagam la cuptorul preîncălzit la 180°C pana se rumenesc.
Ingrediente
Indicații
Se spala pieptul de pui, se șterge bine cu prosoape absorbante și se taie în doua.
Se bate carnea ca pentru șnițele, dar nu așa subțiri. Se condimentează cu sare și piper. Se așează peste feliile de carne cașcavalul și cârnații tăiați pe jumătate.
Se ruleaza și se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se condimentează pe toată suprafața cu sare, piper, boia și puțin ulei de măsline.
Rulourile le așezăm în tava și le bagam la cuptorul preîncălzit la 180°C pana se rumenesc.