Piftele de naut

AutorNutritie Alexandra
DificultateÎncepător

Piftele de naut la cuptor

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 1 conserva de naut
 1 ceapa mica
 2 catei de usturoi
 4 linguri de pesmet
 1 ou
 Mix de legume si 1 lingura de ulei pentru acestea.
 Condimente piftele: boia de ardei dulce, sare, piper, pătrunjel.

Mod de preparare:

1

Se taie ceapa și usturoiul mai mărunte, le punem in blender, împreună cu năutul și pesmetul, chiar si condimentele, dacă se dorește.

Lăsăm până se face o pasta omogenă.

Scoatem din blender, sau dacă aveți blender vertical, se poate realiza direct într-un bol, după care începem să formăm niște bile și le dăm o forma de piftea sau oricare dorim.

Se pregătesc la cuptor, fără a adăuga ulei, piftelele le așezăm direct pe hârtia de copt și le introducem în cuptor la un foc mic spre mediu, în jur de 40'.

Ingrediente

 1 conserva de naut
 1 ceapa mica
 2 catei de usturoi
 4 linguri de pesmet
 1 ou
 Mix de legume si 1 lingura de ulei pentru acestea.
 Condimente piftele: boia de ardei dulce, sare, piper, pătrunjel.

Indicații

1

Se taie ceapa și usturoiul mai mărunte, le punem in blender, împreună cu năutul și pesmetul, chiar si condimentele, dacă se dorește.

Lăsăm până se face o pasta omogenă.

Scoatem din blender, sau dacă aveți blender vertical, se poate realiza direct într-un bol, după care începem să formăm niște bile și le dăm o forma de piftea sau oricare dorim.

Se pregătesc la cuptor, fără a adăuga ulei, piftelele le așezăm direct pe hârtia de copt și le introducem în cuptor la un foc mic spre mediu, în jur de 40'.

Note

Piftele de naut