Pilaf cu ciuperci

AutorEatWithME
DificultateÎncepător

Aceasta este reteta mea preferata de pilaf, nu necesita supa si este foarte gustos!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 1 mg orez (pus la inmuiat 30-60 minute)
 200 gr ciuperci la borcan sau la conserva (taiate)
 1 morcov
 1 ceapa
 4 cești apa
 1 tbsp ulei de masline
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Se toaca marunt ceapa. Se curata morcovul si se da pe razatoare.

2

In uleiul incins adaugam ceapa, morcovul si ciupercile din borcan pentru 5-7 minute.

3

Adaugam peste legume orezul scurs si spalat, alaturi de 4 cani de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba 10 minute dupa ce da in clocot.

4

Oprim focul si lasam orezul sa absorba din lichid.

In momentul servirii putem presara patrunjel tocat.

Ingrediente

 1 mg orez (pus la inmuiat 30-60 minute)
 200 gr ciuperci la borcan sau la conserva (taiate)
 1 morcov
 1 ceapa
 4 cești apa
 1 tbsp ulei de masline
 sare
 piper

Indicații

1

Se toaca marunt ceapa. Se curata morcovul si se da pe razatoare.

2

In uleiul incins adaugam ceapa, morcovul si ciupercile din borcan pentru 5-7 minute.

3

Adaugam peste legume orezul scurs si spalat, alaturi de 4 cani de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba 10 minute dupa ce da in clocot.

4

Oprim focul si lasam orezul sa absorba din lichid.

In momentul servirii putem presara patrunjel tocat.

Note

Pilaf cu ciuperci