fbpx

Pilaf cu ciuperci

AvatarAutorEatWithME
DificultateÎncepător

Aceasta este reteta mea preferata de pilaf, nu necesita supa si este foarte gustos!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 1 mg orez (pus la inmuiat 30-60 minute)
 200 g ciuperci la borcan sau la conserva (taiate)
 1 morcov
 1 ceapa
 4 cani apa
 1 linguri(ă) ulei de masline
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Se toaca marunt ceapa. Se curata morcovul si se da pe razatoare.

2

In uleiul incins adaugam ceapa, morcovul si ciupercile din borcan pentru 5-7 minute.

3

Adaugam peste legume orezul scurs si spalat, alaturi de 4 cani de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba 10 minute dupa ce da in clocot.

4

Oprim focul si lasam orezul sa absorba din lichid.

In momentul servirii putem presara patrunjel tocat.

Ingrediente

 1 mg orez (pus la inmuiat 30-60 minute)
 200 g ciuperci la borcan sau la conserva (taiate)
 1 morcov
 1 ceapa
 4 cani apa
 1 linguri(ă) ulei de masline
 sare
 piper

Direcții

1

Se toaca marunt ceapa. Se curata morcovul si se da pe razatoare.

2

In uleiul incins adaugam ceapa, morcovul si ciupercile din borcan pentru 5-7 minute.

3

Adaugam peste legume orezul scurs si spalat, alaturi de 4 cani de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba 10 minute dupa ce da in clocot.

4

Oprim focul si lasam orezul sa absorba din lichid.

In momentul servirii putem presara patrunjel tocat.

Pilaf cu ciuperci