De nelipsit la urmatorul gratar!
Ingrediente:
1 paine
1 bucata slanina afumata
1 legatura ceapa
cateva rosii
Mod de preparare:
1
Dupa ce focul este facut, se infinge slanina crestata pe o frigaruie, care va fi rotaita in foc (de preferat nu la flacara) pana cand grasimea incepe sa se topeasca/sa picure.
2
In acel moment luam frigaruia din foc si picuram din belsug pe pita cu ceapa.
3
La final adaugam rosiile si sare.
4
Un deliciu!
Ingrediente
1 paine
1 bucata slanina afumata
1 legatura ceapa
cateva rosii
Indicații
1
Dupa ce focul este facut, se infinge slanina crestata pe o frigaruie, care va fi rotaita in foc (de preferat nu la flacara) pana cand grasimea incepe sa se topeasca/sa picure.
2
In acel moment luam frigaruia din foc si picuram din belsug pe pita cu ceapa.
3
La final adaugam rosiile si sare.
4
Un deliciu!