Piure cu pastai de fasole, radacina de patrunjel si rosii

AutorLili
DificultateÎncepător

Pastaile de fasole contin proteine, vitamine din grupul B si acid folic. Gustul dulce acrisor al rosiilor va conferi o savoare suplimentara acestui piure.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 1 radacina de patrunjel
 1 morcov
 1 rosie
 200 gr pastai de fasole
 2 ulei de masline
 200 ml apa

Mod de preparare:

1

Dupa ce le curatam si le spalam le fierbem pe toate la aburi pana cand sunt bine patrunse (cam 20 de minute).

2

Le scoatem din aparatul de aburi, le punem intr-o oala, adaugam apa lasata de legume din aparatul de aburi.

3

Mixam toate ingredientele cu blender-ul impreuna cu uleiul de masline pana la consistenta dorita.

Ingrediente

 1 radacina de patrunjel
 1 morcov
 1 rosie
 200 gr pastai de fasole
 2 ulei de masline
 200 ml apa

Indicații

1

Dupa ce le curatam si le spalam le fierbem pe toate la aburi pana cand sunt bine patrunse (cam 20 de minute).

2

Le scoatem din aparatul de aburi, le punem intr-o oala, adaugam apa lasata de legume din aparatul de aburi.

3

Mixam toate ingredientele cu blender-ul impreuna cu uleiul de masline pana la consistenta dorita.

Piure cu pastai de fasole, radacina de patrunjel si rosii