Are o textura cremoasa, este hranitor si satios, iar menta ii ofera un parfum placut!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem bulgurul intr-un castron si adaugam un sfert de cana de apa fiarta.
Lasam castronul acoperit 15 minute sau pana cand apa este absorbita.
Taiem doveacul si dovleceii in bucati egale si le fierbem la abur pana se inmoaie.
Dupa ce se racesc, pisam legumele impreuna cu menta.
Amestecam apoi si bulgurul si aromatizam cu 2 linguri de ulei de masline.
Ingrediente
Indicații
Punem bulgurul intr-un castron si adaugam un sfert de cana de apa fiarta.
Lasam castronul acoperit 15 minute sau pana cand apa este absorbita.
Taiem doveacul si dovleceii in bucati egale si le fierbem la abur pana se inmoaie.
Dupa ce se racesc, pisam legumele impreuna cu menta.
Amestecam apoi si bulgurul si aromatizam cu 2 linguri de ulei de masline.