Piure din bulgur, dovleac, menta si dovleac

AutorLili
DificultateÎncepător

Are o textura cremoasa, este hranitor si satios, iar menta ii ofera un parfum placut!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 2 tsp bulgur
 4 felii de dovleac
 2 felii de dovlecel
 2 tbsp ulei de masline
 un varf de cutit menta

Mod de preparare:

1

Punem bulgurul intr-un castron si adaugam un sfert de cana de apa fiarta.

2

Lasam castronul acoperit 15 minute sau pana cand apa este absorbita.

3

Taiem doveacul si dovleceii in bucati egale si le fierbem la abur pana se inmoaie.

4

Dupa ce se racesc, pisam legumele impreuna cu menta.

5

Amestecam apoi si bulgurul si aromatizam cu 2 linguri de ulei de masline.

Ingrediente

 2 tsp bulgur
 4 felii de dovleac
 2 felii de dovlecel
 2 tbsp ulei de masline
 un varf de cutit menta

Indicații

1

Punem bulgurul intr-un castron si adaugam un sfert de cana de apa fiarta.

2

Lasam castronul acoperit 15 minute sau pana cand apa este absorbita.

3

Taiem doveacul si dovleceii in bucati egale si le fierbem la abur pana se inmoaie.

4

Dupa ce se racesc, pisam legumele impreuna cu menta.

5

Amestecam apoi si bulgurul si aromatizam cu 2 linguri de ulei de masline.

Piure din bulgur, dovleac, menta si dovleac