fbpx

Piure din cartof, anghinare, patrunjel si ricotta

AutorLili
DificultateÎncepător

Anghinarea este o planta putin folosita la noi, desi bebelusii o accepta usor in piureuri si este ideala si pentru copiii mai marisori.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 1 anghinare murata
 1 cartof alb
 3 linguri(ă) branza Ricotta
 1 linguriță(e) patrunjel uscat

Mod de preparare:

1

Punem o oala cu apa pe foc si intre timp spalam, curatam si taiem cartoful felii. In momentul in care apa fierbe, punem cartoful in oala pentru 10 minute.

2

Dupa 10 minute adaugam anghinarea si mai lasam pe foc 5 minute.

3

Mixam la blender toate ingredientele pana la consistenta dorita. Preparatul se serveste proaspat si nu se preteaza la congelare.

Ingrediente

 1 anghinare murata
 1 cartof alb
 3 linguri(ă) branza Ricotta
 1 linguriță(e) patrunjel uscat

Direcții

1

Punem o oala cu apa pe foc si intre timp spalam, curatam si taiem cartoful felii. In momentul in care apa fierbe, punem cartoful in oala pentru 10 minute.

2

Dupa 10 minute adaugam anghinarea si mai lasam pe foc 5 minute.

3

Mixam la blender toate ingredientele pana la consistenta dorita. Preparatul se serveste proaspat si nu se preteaza la congelare.

Piure din cartof, anghinare, patrunjel si ricotta