Piureul din cartof dulce si obisnuit, vita si cimbru are o culoare frumoasa si consistenta spornica. Este un preparat bogat in fier si fibre, iar cimbru ajuta digestia
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala punem la fiert carnea de vita in supa de legume la foc mediu.
Dupa 20 de minute, adaugam cartoful dulce si cel obisnuit, taiati cubulete, apoi cimbru tocat marunt.
Fierbem la foc mic pana se patrund toate ingredientele.
Lasam la racit, apoi mixam totul in blender, adaugand cate putina supa, pana obtinem consistenta dorita.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala punem la fiert carnea de vita in supa de legume la foc mediu.
Dupa 20 de minute, adaugam cartoful dulce si cel obisnuit, taiati cubulete, apoi cimbru tocat marunt.
Fierbem la foc mic pana se patrund toate ingredientele.
Lasam la racit, apoi mixam totul in blender, adaugand cate putina supa, pana obtinem consistenta dorita.