Piure din curcan, dovlecel, ardei rosu si seminte de chimen

AutorLili
DificultateÎncepător

Pieptul de curcan furnizeaza proteine de calitate, completeaza necesarul de fier, iar in combinatie cu legumele este ideal. Semintele de chimen sunt un puternic stimulent al imunitatii.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 1 morcov
 1 dovlecel
 100 gr piept de curcan
 1 ardei rosu
 ½ ceapa rosie
 un varf de cutit seminte de chimen macinate
 1 tsp ulei de masline

Mod de preparare:

1

Spalam legumele, le curatam si le fierbem la abur impreuna cu pieptul de curcan pentru 30 de minute.

2

Dupa ce toate ingredientele au fiert, le lasam la racit, apoi le mixam la blender impreuna cu semintele de chimen macinate.

3

Daca dorim o consistenta mai subtire a piureului, putem turna putin din apa in care au fiert legumele si carnea.

4

Piureul este aromatizat cu o lingura de ulei de masline.

Ingrediente

 1 morcov
 1 dovlecel
 100 gr piept de curcan
 1 ardei rosu
 ½ ceapa rosie
 un varf de cutit seminte de chimen macinate
 1 tsp ulei de masline

Indicații

1

Spalam legumele, le curatam si le fierbem la abur impreuna cu pieptul de curcan pentru 30 de minute.

2

Dupa ce toate ingredientele au fiert, le lasam la racit, apoi le mixam la blender impreuna cu semintele de chimen macinate.

3

Daca dorim o consistenta mai subtire a piureului, putem turna putin din apa in care au fiert legumele si carnea.

4

Piureul este aromatizat cu o lingura de ulei de masline.

Note

Piure din curcan, dovlecel, ardei rosu si seminte de chimen