O combinatie perfecta si un mic dejun pe masura!
Ingrediente:
20 gr afine
20 gr zmeura
1 para
1 tbsp fulgi de ovaz
2 tbsp apa fierbinte
Mod de preparare:
1
Spalam, curatam para si o taiem in 4.
2
In bolul blender-ului punem fulgii de ovaz la hidratat pentru 10 minute, alaturi de cele doua linguri de apa fierbinte.
3
Punem restul ingredientelor in bolul blenderului.
4
Mixam toate ingredientele pana cand obtinem un piure cremos.
Ingrediente
20 gr afine
20 gr zmeura
1 para
1 tbsp fulgi de ovaz
2 tbsp apa fierbinte
Indicații
1
Spalam, curatam para si o taiem in 4.
2
In bolul blender-ului punem fulgii de ovaz la hidratat pentru 10 minute, alaturi de cele doua linguri de apa fierbinte.
3
Punem restul ingredientelor in bolul blenderului.
4
Mixam toate ingredientele pana cand obtinem un piure cremos.