Piureul din mango, mar, para si fulgi de ovaz este, cu siguranta, pe placul bebelusilor. Fulgii de ovaz merg de minune cu preparatele cu fructe. Inmuiati capata o consistenta cremoasa minunata, care apoi imprumuta dulceata si savoarea fructelor. Fulgii de ovaz contin calciu, atat de necesar pentru dezvoltare a celor mici, care tine anemia departe, dar si multe fibre.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala mica punem la fiert pentru 10 minute para si piersica taiate.
Intr-o cana gradata punem cele 2 linguri de fulgi de ovaz, 50 ml de apa fierbinte si lasam la inmuiat fulgii pentru 10 minute.
Dupa ce s-au fiert fructele, le punem impreuna cu mango peste fulgii de ovaz in cana gradata si mixam cu un blender pana la consistenta dorita.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala mica punem la fiert pentru 10 minute para si piersica taiate.
Intr-o cana gradata punem cele 2 linguri de fulgi de ovaz, 50 ml de apa fierbinte si lasam la inmuiat fulgii pentru 10 minute.
Dupa ce s-au fiert fructele, le punem impreuna cu mango peste fulgii de ovaz in cana gradata si mixam cu un blender pana la consistenta dorita.