fbpx

Piure din mango, mar, para si fulgi de ovaz

AutorLili
DificultateÎncepător

Piureul din mango, mar, para si fulgi de ovaz este, cu siguranta, pe placul bebelusilor. Fulgii de ovaz merg de minune cu preparatele cu fructe. Inmuiati capata o consistenta cremoasa minunata, care apoi imprumuta dulceata si savoarea fructelor. Fulgii de ovaz contin calciu, atat de necesar pentru dezvoltare a celor mici, care tine anemia departe, dar si multe fibre.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 2 fulgi de ovaz
 1 para
 1 piersica
 50 ml apa fierbinte
 ½ mango

Mod de preparare:

1

Intr-o oala mica punem la fiert pentru 10 minute para si piersica taiate.

2

Intr-o cana gradata punem cele 2 linguri de fulgi de ovaz, 50 ml de apa fierbinte si lasam la inmuiat fulgii pentru 10 minute.

3

Dupa ce s-au fiert fructele, le punem impreuna cu mango peste fulgii de ovaz in cana gradata si mixam cu un blender pana la consistenta dorita.

Ingrediente

 2 fulgi de ovaz
 1 para
 1 piersica
 50 ml apa fierbinte
 ½ mango

Direcții

1

Intr-o oala mica punem la fiert pentru 10 minute para si piersica taiate.

2

Intr-o cana gradata punem cele 2 linguri de fulgi de ovaz, 50 ml de apa fierbinte si lasam la inmuiat fulgii pentru 10 minute.

3

Dupa ce s-au fiert fructele, le punem impreuna cu mango peste fulgii de ovaz in cana gradata si mixam cu un blender pana la consistenta dorita.

Piure din mango, mar, para si fulgi de ovaz