Piure din para, mango si caju

AutorLili
DificultateÎncepător

Un mic dejun delicios!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 ½ mango
 1 mar
 1 tsp fulgi de ovaz
 10 gr caju
 20 ml apa fierbinte

Mod de preparare:

1

Spalam, curatam si taiem marul in 4. Il punem la fiert pentru 10 minute.

2

Spalam mango-ul foarte bine, curatam jumatate din el si il taiem.

3

Intr-un bol mic punem fulgii de ovaz si turnam apa fierbinte pentru a se hidrata 10 minute.

4

In momentul in care marul s-a fiert il lasam cateva minute sa se raceasca.

5

In bolul blender-ului punem marul, mango-ul, fulgii de ovaz hidratati si caju-ul.

6

Mixam pana la consistenta dorita.

Ingrediente

 ½ mango
 1 mar
 1 tsp fulgi de ovaz
 10 gr caju
 20 ml apa fierbinte

Indicații

1

Spalam, curatam si taiem marul in 4. Il punem la fiert pentru 10 minute.

2

Spalam mango-ul foarte bine, curatam jumatate din el si il taiem.

3

Intr-un bol mic punem fulgii de ovaz si turnam apa fierbinte pentru a se hidrata 10 minute.

4

In momentul in care marul s-a fiert il lasam cateva minute sa se raceasca.

5

In bolul blender-ului punem marul, mango-ul, fulgii de ovaz hidratati si caju-ul.

6

Mixam pana la consistenta dorita.

Note

Piure din para, mango si caju