Un mic dejun delicios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam, curatam si taiem marul in 4. Il punem la fiert pentru 10 minute.
Spalam mango-ul foarte bine, curatam jumatate din el si il taiem.
Intr-un bol mic punem fulgii de ovaz si turnam apa fierbinte pentru a se hidrata 10 minute.
In momentul in care marul s-a fiert il lasam cateva minute sa se raceasca.
In bolul blender-ului punem marul, mango-ul, fulgii de ovaz hidratati si caju-ul.
Mixam pana la consistenta dorita.
Ingrediente
Indicații
Spalam, curatam si taiem marul in 4. Il punem la fiert pentru 10 minute.
Spalam mango-ul foarte bine, curatam jumatate din el si il taiem.
Intr-un bol mic punem fulgii de ovaz si turnam apa fierbinte pentru a se hidrata 10 minute.
In momentul in care marul s-a fiert il lasam cateva minute sa se raceasca.
In bolul blender-ului punem marul, mango-ul, fulgii de ovaz hidratati si caju-ul.
Mixam pana la consistenta dorita.