Meiul este o cereala integrala care actioneaza benefic asupra sistemului digestiv, datorita aportului de enzime. Are proprietati alcaline, eliminand acidoza din organism. Contine triptopan si vitamina B, fortifica sistemul imunitar si echilibreaza nivelul de grasimi din sange.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam si curatam piersica, para si le punem la fiert pentru 10 minute, pana se inmoaie.
Peste fulgii de mei si biscuiti punem 20 ml de apa fiarta pentru a hidrata fulgii si a se inmuia biscuitii.
In momentul in care fructele s-au fiert, le scoatem in bol si le lasam cateva minute sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit mixam toate ingredientele pana la consistenta dorita.
Ingrediente
Indicații
Spalam si curatam piersica, para si le punem la fiert pentru 10 minute, pana se inmoaie.
Peste fulgii de mei si biscuiti punem 20 ml de apa fiarta pentru a hidrata fulgii si a se inmuia biscuitii.
In momentul in care fructele s-au fiert, le scoatem in bol si le lasam cateva minute sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit mixam toate ingredientele pana la consistenta dorita.