Blat subțire și aromat și un topping cu ingrediente proaspete...rețetă de pizza spectaculoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se dizolvă drojdia în apă călduță cu o linguriță de zahăr.
Trecem făina prin sită, adăugăm drojdia, apa și puțin ulei de măsline.
Se frământă aluatul cu mâna până se dezlipește ușor de pereții vasului.
Acoperim aluatul cu un prosop de bucătărie și îl lăsăm la un loc călduț timp de 1 oră. Aluatul se va dubla în volum.
După ce a crescut îl întindem și îl așezăm într-o tavă pe hârtie de copt.
Adăugăm rosul de roșii de calitate bună, prosciutto crudo si mozzarella rasă.
Punem pizza in cuptorul încins la 250 grade, timp de 7-8 minute.
La final putem să o decorăm cu câteva frunze de busuioc proaspăt.
Ingrediente
Indicații
Se dizolvă drojdia în apă călduță cu o linguriță de zahăr.
Trecem făina prin sită, adăugăm drojdia, apa și puțin ulei de măsline.
Se frământă aluatul cu mâna până se dezlipește ușor de pereții vasului.
Acoperim aluatul cu un prosop de bucătărie și îl lăsăm la un loc călduț timp de 1 oră. Aluatul se va dubla în volum.
După ce a crescut îl întindem și îl așezăm într-o tavă pe hârtie de copt.
Adăugăm rosul de roșii de calitate bună, prosciutto crudo si mozzarella rasă.
Punem pizza in cuptorul încins la 250 grade, timp de 7-8 minute.
La final putem să o decorăm cu câteva frunze de busuioc proaspăt.