Pizza a la Florești

AutorTeodoraF
DificultateIntermediar

Se va folosi rețeta de blat postată de mine. Această pizza este pentru toate gusturile, jumătate fiind rustică iar cealaltă jumătate fiind convențională.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire2 ore 30 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total2 ore 50 minute

Ingrediente:

 300 gr Aluat de pizza (1/4 din cantitatea totală de aluat din rețeta postată de mine https://icooking.ro/retete/blat-pizza)
 50 gr Bacon, feliat subțire
 50 gr Cârnăcior afumat, feliat subțire
 50 gr Kaizer, tăiat cuburi
 1 Ou
 6 Roșii cherry, tăiate în două
 1 Ardei mic, tăiat în felii subțiri
 2 Ketchup
 150 gr Mozzarella răzuită
 100 gr Brânză de burduf
 1 tbsp Porumb fiert

Mod de preparare:

1

După ce se întinde blatul cât mai subțire (2-3 mm), se adaugă ketchupul care se distribuie uniform, până în zonele unde vrem să se formeze crusta.

2

Se împarte imaginar blatul în două părți.

3

Pe o parte se pune mai întâi brânza de burduf, apoi kaizerul, cârnăciorul iar în mijloc se sparge oul, care nu se amestecă ci rămâne intact.

4

Pe cealaltă parte se pune mozarella, după care baconul, roșiile, ardeii și porumbul.

5

Se introduce pizza în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, unde se ține timp de 15 minute.

Poftă bună!

Ingrediente

 300 gr Aluat de pizza (1/4 din cantitatea totală de aluat din rețeta postată de mine https://icooking.ro/retete/blat-pizza)
 50 gr Bacon, feliat subțire
 50 gr Cârnăcior afumat, feliat subțire
 50 gr Kaizer, tăiat cuburi
 1 Ou
 6 Roșii cherry, tăiate în două
 1 Ardei mic, tăiat în felii subțiri
 2 Ketchup
 150 gr Mozzarella răzuită
 100 gr Brânză de burduf
 1 tbsp Porumb fiert

Indicații

1

După ce se întinde blatul cât mai subțire (2-3 mm), se adaugă ketchupul care se distribuie uniform, până în zonele unde vrem să se formeze crusta.

2

Se împarte imaginar blatul în două părți.

3

Pe o parte se pune mai întâi brânza de burduf, apoi kaizerul, cârnăciorul iar în mijloc se sparge oul, care nu se amestecă ci rămâne intact.

4

Pe cealaltă parte se pune mozarella, după care baconul, roșiile, ardeii și porumbul.

5

Se introduce pizza în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, unde se ține timp de 15 minute.

Poftă bună!

Pizza a la Florești