Se va folosi rețeta de blat postată de mine. Această pizza este pentru toate gusturile, jumătate fiind rustică iar cealaltă jumătate fiind convențională.
Ingrediente:
Mod de preparare:
După ce se întinde blatul cât mai subțire (2-3 mm), se adaugă ketchupul care se distribuie uniform, până în zonele unde vrem să se formeze crusta.
Se împarte imaginar blatul în două părți.
Pe o parte se pune mai întâi brânza de burduf, apoi kaizerul, cârnăciorul iar în mijloc se sparge oul, care nu se amestecă ci rămâne intact.
Pe cealaltă parte se pune mozarella, după care baconul, roșiile, ardeii și porumbul.
Se introduce pizza în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, unde se ține timp de 15 minute.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
După ce se întinde blatul cât mai subțire (2-3 mm), se adaugă ketchupul care se distribuie uniform, până în zonele unde vrem să se formeze crusta.
Se împarte imaginar blatul în două părți.
Pe o parte se pune mai întâi brânza de burduf, apoi kaizerul, cârnăciorul iar în mijloc se sparge oul, care nu se amestecă ci rămâne intact.
Pe cealaltă parte se pune mozarella, după care baconul, roșiile, ardeii și porumbul.
Se introduce pizza în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, unde se ține timp de 15 minute.
Poftă bună!