Pizza cu blat pufos și gust desăvârșit de bun!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol se pune făina împreună cu sarea iar în alt bol drojdia, uleiul de măsline, zaharul, apa și se omogenizează.
Se adaugă peste făină amestecul omogenizat si se frământă aluatul preț de câteva minute.
Aluatul se lasă la dospit timp de 30 minute la temperatura camerei.
După ce aluatul a dospit se împarte în 3 porții egale.
Aluatul se întinde pe o suprafață tapetată cu făină din aproape in aproape cu degetele apoi blatul se pune pe fundul unei tavi pe care o tapetam cu făină in prealabil.
Blatul se pune in cuptorul încins timp de 3 minute pentru a creste putin.
După ce blatul a crescut, scoatem tava din cuptor și adaugam ingredientele .
Adăugăm sosul de roșii și oregano apoi cascavalul ras, șunca presată, ciupercile, maslinele feliate si feliile de ardei kapia.
Punem pizza in cuptor pentru încă 10 minute la temperatura de 160˚C.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol se pune făina împreună cu sarea iar în alt bol drojdia, uleiul de măsline, zaharul, apa și se omogenizează.
Se adaugă peste făină amestecul omogenizat si se frământă aluatul preț de câteva minute.
Aluatul se lasă la dospit timp de 30 minute la temperatura camerei.
După ce aluatul a dospit se împarte în 3 porții egale.
Aluatul se întinde pe o suprafață tapetată cu făină din aproape in aproape cu degetele apoi blatul se pune pe fundul unei tavi pe care o tapetam cu făină in prealabil.
Blatul se pune in cuptorul încins timp de 3 minute pentru a creste putin.
După ce blatul a crescut, scoatem tava din cuptor și adaugam ingredientele .
Adăugăm sosul de roșii și oregano apoi cascavalul ras, șunca presată, ciupercile, maslinele feliate si feliile de ardei kapia.
Punem pizza in cuptor pentru încă 10 minute la temperatura de 160˚C.