fbpx

Pizza Capriciosa

AvatarAutorTeodoraF
DificultateIntermediar

O pizza clasică, bună pentru momentele când ai chef de o pizza care să nu fie sofisticată și să fie pe placul tuturor.

Pentru blat se folosește rețeta de blat de pizza postată de mine. (https://icooking.ro/retete/blat-pizza)

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare2 ore 20 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total2 ore 35 mins

Ingrediente:

 300 g aluat de pizza, întins într-un blat de 2-3 mm
 4 sos de roșii / ketchup
 300 g Mozarella răzuită
 100 g Măsline negre, cu sâmbure
 150 g Ciuperci champignon din borcan, feliate
 150 g Bacon feliat subțire
 50 g Boabe Porumb dulce
 10 ml Ulei de măsline

Mod de preparare:

1

Pentru blat, vă rog să urmați rețeta de blat postată de mine.

Se întinde blatul într-o tavă care se unge cu ulei de măsline.

2

Pe blat se adaugă sosul de roșii, apoi brânza peste care se adaugă mai întâi baconul, apoi ciupercile, porumbul iar la final, măslinele.

3

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade unde se ține 20 de minute.

4

Poftă bună!

Ingrediente

 300 g aluat de pizza, întins într-un blat de 2-3 mm
 4 sos de roșii / ketchup
 300 g Mozarella răzuită
 100 g Măsline negre, cu sâmbure
 150 g Ciuperci champignon din borcan, feliate
 150 g Bacon feliat subțire
 50 g Boabe Porumb dulce
 10 ml Ulei de măsline

Direcții

1

Pentru blat, vă rog să urmați rețeta de blat postată de mine.

Se întinde blatul într-o tavă care se unge cu ulei de măsline.

2

Pe blat se adaugă sosul de roșii, apoi brânza peste care se adaugă mai întâi baconul, apoi ciupercile, porumbul iar la final, măslinele.

3

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade unde se ține 20 de minute.

4

Poftă bună!

Pizza Capriciosa