O tarta fara aluat, cu gust de pizza, gata in mai putin de o ora!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pus într-un bol: maiaua, laptele, făina, cașcavalul mărunțit (sau ras), ouăle și porumbul. Am amestecat cu un tel și gata aluatul! Magic, nu?
Am mărunțit ingredientele pentru topping: 2 cârnați de mangaliță, 1/4 de kapia, 1 felie de șuncă de porc, 1 felie de caș de capră și un fir de ceapă.
Am uns o tavă pentru tarte cu unt și am tapetat-o cu pesmet. Am turnat aluatul pregătit, apoi am adăugat toppingul. Tarta noastră e gata de intrat în cuptor!
Am copt tarta cam 45 de minute, în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade.
Are o textură foarte faină, cu margini crocante și interior savuros, merge mâncată și caldă, dar și rece! Bonus, se feliază frumos și nu face firimituri!
Ingrediente
Indicații
Am pus într-un bol: maiaua, laptele, făina, cașcavalul mărunțit (sau ras), ouăle și porumbul. Am amestecat cu un tel și gata aluatul! Magic, nu?
Am mărunțit ingredientele pentru topping: 2 cârnați de mangaliță, 1/4 de kapia, 1 felie de șuncă de porc, 1 felie de caș de capră și un fir de ceapă.
Am uns o tavă pentru tarte cu unt și am tapetat-o cu pesmet. Am turnat aluatul pregătit, apoi am adăugat toppingul. Tarta noastră e gata de intrat în cuptor!
Am copt tarta cam 45 de minute, în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade.
Are o textură foarte faină, cu margini crocante și interior savuros, merge mâncată și caldă, dar și rece! Bonus, se feliază frumos și nu face firimituri!