Odată încercată, această pizza nu mai poate fi uitată.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am ras dovlecelul, l-am stors foarte bine de apă, am adaugat restul ingredientelor și le-am amestecat bine.
Am format blatul de pizza, pe care l-am pus la cuptor la 220˚C aproximativ 20 minute, sau pana devine auriu.
Am scos blatul de la cuptor, am intins sosul de rosii, pe blat, am presarat busuioc și oregano, iar apoi am pus restul ingredientelor.
Am bagat pizza iar la cuptor pentru înca aproximativ 10 minute, sau până când cașcavalul e topit .
Poftă bună! 🤯
Ingrediente
Indicații
Am ras dovlecelul, l-am stors foarte bine de apă, am adaugat restul ingredientelor și le-am amestecat bine.
Am format blatul de pizza, pe care l-am pus la cuptor la 220˚C aproximativ 20 minute, sau pana devine auriu.
Am scos blatul de la cuptor, am intins sosul de rosii, pe blat, am presarat busuioc și oregano, iar apoi am pus restul ingredientelor.
Am bagat pizza iar la cuptor pentru înca aproximativ 10 minute, sau până când cașcavalul e topit .
Poftă bună! 🤯