Pizza cu blat de dovlecei

AutorGeorgianaPetrut
DificultateIntermediar

Odată încercată, această pizza nu mai poate fi uitată.

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 2 tbsp faina
 2 zucchini
 1 tbsp parmezan
 1 ou
 1 tbsp ulei de masline
Toping pizza
 100 Sos de rosii
 70 gr Cascaval ras
 Chorizo
 Masline
 Ardei felii
 Rosii felii
 Busuioc
 Oregano

Mod de preparare:

1

Am ras dovlecelul, l-am stors foarte bine de apă, am adaugat restul ingredientelor și le-am amestecat bine.

Am format blatul de pizza, pe care l-am pus la cuptor la 220˚C aproximativ 20 minute, sau pana devine auriu.

2

Am scos blatul de la cuptor, am intins sosul de rosii, pe blat, am presarat busuioc și oregano, iar apoi am pus restul ingredientelor.

3

Am bagat pizza iar la cuptor pentru înca aproximativ 10 minute, sau până când cașcavalul e topit .

4

Poftă bună! 🤯

Ingrediente

 2 tbsp faina
 2 zucchini
 1 tbsp parmezan
 1 ou
 1 tbsp ulei de masline
Toping pizza
 100 Sos de rosii
 70 gr Cascaval ras
 Chorizo
 Masline
 Ardei felii
 Rosii felii
 Busuioc
 Oregano

Indicații

1

Am ras dovlecelul, l-am stors foarte bine de apă, am adaugat restul ingredientelor și le-am amestecat bine.

Am format blatul de pizza, pe care l-am pus la cuptor la 220˚C aproximativ 20 minute, sau pana devine auriu.

2

Am scos blatul de la cuptor, am intins sosul de rosii, pe blat, am presarat busuioc și oregano, iar apoi am pus restul ingredientelor.

3

Am bagat pizza iar la cuptor pentru înca aproximativ 10 minute, sau până când cașcavalul e topit .

4

Poftă bună! 🤯

Note

Pizza cu blat de dovlecei