fbpx

Pizza cu blat de dovlecei

AutorGeorgianaPetrut
DificultateIntermediar

Odată încercată, această pizza nu mai poate fi uitată.

ShareSalvează
Produce2 PorțiiTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire5 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 2 linguri(ă) faina
 2 zucchini
 1 linguri(ă) parmezan
 1 ou
 1 linguri(ă) ulei de masline
Toping pizza
 100 Sos de rosii
 70 g Cascaval ras
 Chorizo
 Masline
 Ardei felii
 Rosii felii
 Busuioc
 Oregano

Mod de preparare:

1

Am ras dovlecelul, l-am stors foarte bine de apă, am adaugat restul ingredientelor și le-am amestecat bine.

Am format blatul de pizza, pe care l-am pus la cuptor la 220˚C aproximativ 20 minute, sau pana devine auriu.

2

Am scos blatul de la cuptor, am intins sosul de rosii, pe blat, am presarat busuioc și oregano, iar apoi am pus restul ingredientelor.

3

Am bagat pizza iar la cuptor pentru înca aproximativ 10 minute, sau până când cașcavalul e topit .

4

Poftă bună! 🤯

Ingrediente

 2 linguri(ă) faina
 2 zucchini
 1 linguri(ă) parmezan
 1 ou
 1 linguri(ă) ulei de masline
Toping pizza
 100 Sos de rosii
 70 g Cascaval ras
 Chorizo
 Masline
 Ardei felii
 Rosii felii
 Busuioc
 Oregano

Direcții

1

Am ras dovlecelul, l-am stors foarte bine de apă, am adaugat restul ingredientelor și le-am amestecat bine.

Am format blatul de pizza, pe care l-am pus la cuptor la 220˚C aproximativ 20 minute, sau pana devine auriu.

2

Am scos blatul de la cuptor, am intins sosul de rosii, pe blat, am presarat busuioc și oregano, iar apoi am pus restul ingredientelor.

3

Am bagat pizza iar la cuptor pentru înca aproximativ 10 minute, sau până când cașcavalul e topit .

4

Poftă bună! 🤯

Pizza cu blat de dovlecei