O pizza usoara, gustoasa si savuroasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se dizolva drojdia de bere in apa si se amesteca cu o ceasca jumate de faina.
Se lasa drojdia sa creasca, dupa care intr-un vas se pune restul de faina, drojdia crescuta, sarea, zaharul si se framanta bine. Se asaza aluatul in vas, se unge deasupra cu ulei si se lasa acoperit la cald sa creasca.
Se framanta din nou si se intinde pe tava tapetata cu ulei, astfel incat marginile sa urce pe peretii formei 2cm. Se unge suprafata aluatului cu mustarul amestecat cu ketchup si mirodenii. Se presara uniform mozzarella data pe razatoare, ardeiul, boabele de porumb, maslinele si se stropeste cu ulei.
Se coace in cuptorul incins 15 minute. Dupa care se micsoreaza focul si se mai lasa cam 10 minute.
Se poate decora cu ketchup Univer cand se serveste.
Ingrediente
Indicații
Se dizolva drojdia de bere in apa si se amesteca cu o ceasca jumate de faina.
Se lasa drojdia sa creasca, dupa care intr-un vas se pune restul de faina, drojdia crescuta, sarea, zaharul si se framanta bine. Se asaza aluatul in vas, se unge deasupra cu ulei si se lasa acoperit la cald sa creasca.
Se framanta din nou si se intinde pe tava tapetata cu ulei, astfel incat marginile sa urce pe peretii formei 2cm. Se unge suprafata aluatului cu mustarul amestecat cu ketchup si mirodenii. Se presara uniform mozzarella data pe razatoare, ardeiul, boabele de porumb, maslinele si se stropeste cu ulei.
Se coace in cuptorul incins 15 minute. Dupa care se micsoreaza focul si se mai lasa cam 10 minute.
Se poate decora cu ketchup Univer cand se serveste.