O alternativa sanatoasa la traditionala pizza Margherita, usoara si fara pic de faina.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierbe conopida in apa cu sare, timp de 20-30 de minute (pana cand aceasta devine moale).
Conopida fiarta se stoarce bine de lichid, pana cand ramane aproape uscata si are textura unui aluat moale.
Se amesteca impreuna cu un ou si jumatate din cantitatea de mozzarella (data prin razatoare).
Intr-o tava pe hartie de copt se intinde un strat subtire din aluatul format, nu mai groasa de 1cm.
Se lasa la cuptor timp de 10 minute, la 180 de grade celsius.
Se scoate din cuptor si se intoarce pe partea coapta.
Se intinde un strat de sos de rosii si felii din mozzarella ramasa.
Se lasa la cuptor inca 5-10 minute pana cand se topeste mozzarela.
Se presara busuioc proaspat si se feliaza.
Ingrediente
Indicații
Se fierbe conopida in apa cu sare, timp de 20-30 de minute (pana cand aceasta devine moale).
Conopida fiarta se stoarce bine de lichid, pana cand ramane aproape uscata si are textura unui aluat moale.
Se amesteca impreuna cu un ou si jumatate din cantitatea de mozzarella (data prin razatoare).
Intr-o tava pe hartie de copt se intinde un strat subtire din aluatul format, nu mai groasa de 1cm.
Se lasa la cuptor timp de 10 minute, la 180 de grade celsius.
Se scoate din cuptor si se intoarce pe partea coapta.
Se intinde un strat de sos de rosii si felii din mozzarella ramasa.
Se lasa la cuptor inca 5-10 minute pana cand se topeste mozzarela.
Se presara busuioc proaspat si se feliaza.