o alternativa mai light la clasica pizza, prin care putem adauga legume în dietă într-un mod distractiv.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam si taiem dovleceii pe lungime, la o grosime de aproximativ 0,5 cm
Într-un bol, amestecam sosul de rosii cu sarea, piperul și restul de condimente. Daca va place mai picant, puteti adăuga si fulgi de chilli.
Tăiem șunca cubulețe și dăm cașcavalul pe răzătoare
Separat, pregătim celelalte toppinguri. Folositi ce legume vă plac. Noi de obicei adăugam ceapa rosie taiată rondele, boabe de porumb sau masline feliate.
Ungem feliile de dovlecel cu sosul obtinut, adăugam șunca și alte toppinguri, după care presăram cașcaval ras peste
Asezăm dovlecelul pe hartie de copt intr-o tava și dăm la cuptorul preîncalzit la 180 de grade pentru aproximativ 15 minute.
Poftă buna!
Ingrediente
Indicații
Spalam si taiem dovleceii pe lungime, la o grosime de aproximativ 0,5 cm
Într-un bol, amestecam sosul de rosii cu sarea, piperul și restul de condimente. Daca va place mai picant, puteti adăuga si fulgi de chilli.
Tăiem șunca cubulețe și dăm cașcavalul pe răzătoare
Separat, pregătim celelalte toppinguri. Folositi ce legume vă plac. Noi de obicei adăugam ceapa rosie taiată rondele, boabe de porumb sau masline feliate.
Ungem feliile de dovlecel cu sosul obtinut, adăugam șunca și alte toppinguri, după care presăram cașcaval ras peste
Asezăm dovlecelul pe hartie de copt intr-o tava și dăm la cuptorul preîncalzit la 180 de grade pentru aproximativ 15 minute.
Poftă buna!