fbpx

Pizza în ciupercă champignon

AutorBuzura
DificultateÎncepător

O variantă sănătoasă și delicioasă de "pizza", gătită rapid.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 1 kg Ciuperci champignon mari
 300 g Cașcaval sau mozzarella
 200 g Roșii cherry
 100 g Cârnăcior uscat tăiat subțire

Mod de preparare:

1

Se umple ciuperca cu cașcaval și se ornează cu roșii cherry și cârnăcior.

2

Se adaugă în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se țin 20 minute, până se topește cașcavalul și se gătește ciuperca.

Ingrediente

 1 kg Ciuperci champignon mari
 300 g Cașcaval sau mozzarella
 200 g Roșii cherry
 100 g Cârnăcior uscat tăiat subțire

Direcții

1

Se umple ciuperca cu cașcaval și se ornează cu roșii cherry și cârnăcior.

2

Se adaugă în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se țin 20 minute, până se topește cașcavalul și se gătește ciuperca.

Pizza în ciupercă champignon