Pizza rolls.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol mare punem cele 500g de faina, drojdia, sarea si apa. Incepem sa framantam aluatul pana cand devine omogen si nelipicios. In cazul in care aluatul e lipicios, mai adaugati faina. Lasam aluatul la dospit 1 ora sau pana cand aluatul isi dubleaza volumul.
Dupa ce aluatul a crescut, il impartim in 3 parti egale. Presaram faina pe blatul de lucru si intindem aluatul intr-o forma dreptunghiulara cu o grosime de 1 cm.
Pe toata suprafata aluatului intins punem sos de rosii, cascaval, salam si ciuperci. In acest moment arata fix ca o pizza clasica. De aici incepe creativitatea: incepem sa rulam pizza pe care am facut-o apoi taiem felii de aproximativ 3 cm grosime.
Intr-o tava unsa cu ulei punem rulourile de pizza la 1 cm distanta apoi le ungem cu oul batut.
Bagam totul la cuptor la 180˚C pentru 30-40 de minute, sau pana cand rulourile se rumenesc.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol mare punem cele 500g de faina, drojdia, sarea si apa. Incepem sa framantam aluatul pana cand devine omogen si nelipicios. In cazul in care aluatul e lipicios, mai adaugati faina. Lasam aluatul la dospit 1 ora sau pana cand aluatul isi dubleaza volumul.
Dupa ce aluatul a crescut, il impartim in 3 parti egale. Presaram faina pe blatul de lucru si intindem aluatul intr-o forma dreptunghiulara cu o grosime de 1 cm.
Pe toata suprafata aluatului intins punem sos de rosii, cascaval, salam si ciuperci. In acest moment arata fix ca o pizza clasica. De aici incepe creativitatea: incepem sa rulam pizza pe care am facut-o apoi taiem felii de aproximativ 3 cm grosime.
Intr-o tava unsa cu ulei punem rulourile de pizza la 1 cm distanta apoi le ungem cu oul batut.
Bagam totul la cuptor la 180˚C pentru 30-40 de minute, sau pana cand rulourile se rumenesc.