Pizza romana de casa

AutorMihalache.anna
DificultateÎncepător

o pizza de casa rapida, pentru când nu aveți timp să pregătiți aluatul, dar totuși nu ați comanda.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 buc. aluat congelat pentru pizza
 200 gr mozarella
 100 gr cascaval ras
 200 gr sunca
 1 rosie
 1 legatura busuioc proaspat
 100 ml sos de rosii
 1 tsp usturoi granulat
 1 tsp oregano
 1 praf de sare
 1 piper macinat

Mod de preparare:

1

Lasam pachetul de aluat la decongelat in frigider pentru cateva ore. Dacă îl veți lăsa pe blat, din cauza drojdiei va crește și va deveni deosebit de dificil de manevrat.

2

Între timp, pregătim sosul pentru pizza.
Amestecam sosul de roșii cu sarea, piperul si celelalte condimente. Dacă vi se pare prea acrișor, adăugați o linguriță de zahăr.

3

Așezăm aluatul decongelat într-o tavă de copt în care am pus, in prealabil, hârtie de copt.
Ungem aluatul cu sosul de rosii obținut și începem să ornăm pizza.

4

Adăugam toppingurile preferate. Nouă ne place mult să o mâncăm cu șuncă de porc și felii de roșii proaspete.
Când am terminat, ornăm pizza cu mozarella tăiată cubulețe și cașcavalul dat pe răzătoare.

5

Lăsăm pizza la cuptor preț de 20 de minute, la 200 de grade. Scoatem pizza din cuptor si adăugam frunzulițe de busuioc proaspăt. Poftă bună!

Ingrediente

 1 buc. aluat congelat pentru pizza
 200 gr mozarella
 100 gr cascaval ras
 200 gr sunca
 1 rosie
 1 legatura busuioc proaspat
 100 ml sos de rosii
 1 tsp usturoi granulat
 1 tsp oregano
 1 praf de sare
 1 piper macinat

Indicații

1

Lasam pachetul de aluat la decongelat in frigider pentru cateva ore. Dacă îl veți lăsa pe blat, din cauza drojdiei va crește și va deveni deosebit de dificil de manevrat.

2

Între timp, pregătim sosul pentru pizza.
Amestecam sosul de roșii cu sarea, piperul si celelalte condimente. Dacă vi se pare prea acrișor, adăugați o linguriță de zahăr.

3

Așezăm aluatul decongelat într-o tavă de copt în care am pus, in prealabil, hârtie de copt.
Ungem aluatul cu sosul de rosii obținut și începem să ornăm pizza.

4

Adăugam toppingurile preferate. Nouă ne place mult să o mâncăm cu șuncă de porc și felii de roșii proaspete.
Când am terminat, ornăm pizza cu mozarella tăiată cubulețe și cașcavalul dat pe răzătoare.

5

Lăsăm pizza la cuptor preț de 20 de minute, la 200 de grade. Scoatem pizza din cuptor si adăugam frunzulițe de busuioc proaspăt. Poftă bună!

Note

Pizza romana de casa