o pizza de casa rapida, pentru când nu aveți timp să pregătiți aluatul, dar totuși nu ați comanda.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Lasam pachetul de aluat la decongelat in frigider pentru cateva ore. Dacă îl veți lăsa pe blat, din cauza drojdiei va crește și va deveni deosebit de dificil de manevrat.
Între timp, pregătim sosul pentru pizza.
Amestecam sosul de roșii cu sarea, piperul si celelalte condimente. Dacă vi se pare prea acrișor, adăugați o linguriță de zahăr.
Așezăm aluatul decongelat într-o tavă de copt în care am pus, in prealabil, hârtie de copt.
Ungem aluatul cu sosul de rosii obținut și începem să ornăm pizza.
Adăugam toppingurile preferate. Nouă ne place mult să o mâncăm cu șuncă de porc și felii de roșii proaspete.
Când am terminat, ornăm pizza cu mozarella tăiată cubulețe și cașcavalul dat pe răzătoare.
Lăsăm pizza la cuptor preț de 20 de minute, la 200 de grade. Scoatem pizza din cuptor si adăugam frunzulițe de busuioc proaspăt. Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Lasam pachetul de aluat la decongelat in frigider pentru cateva ore. Dacă îl veți lăsa pe blat, din cauza drojdiei va crește și va deveni deosebit de dificil de manevrat.
Între timp, pregătim sosul pentru pizza.
Amestecam sosul de roșii cu sarea, piperul si celelalte condimente. Dacă vi se pare prea acrișor, adăugați o linguriță de zahăr.
Așezăm aluatul decongelat într-o tavă de copt în care am pus, in prealabil, hârtie de copt.
Ungem aluatul cu sosul de rosii obținut și începem să ornăm pizza.
Adăugam toppingurile preferate. Nouă ne place mult să o mâncăm cu șuncă de porc și felii de roșii proaspete.
Când am terminat, ornăm pizza cu mozarella tăiată cubulețe și cașcavalul dat pe răzătoare.
Lăsăm pizza la cuptor preț de 20 de minute, la 200 de grade. Scoatem pizza din cuptor si adăugam frunzulițe de busuioc proaspăt. Poftă bună!