fbpx

Pizza romana de casa

AutorMihalache.anna
DificultateÎncepător

o pizza de casa rapida, pentru când nu aveți timp să pregătiți aluatul, dar totuși nu ați comanda.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 1 buc. aluat congelat pentru pizza
 200 g mozarella
 100 g cascaval ras
 200 g sunca
 1 rosie
 1 legatura busuioc proaspat
 100 ml sos de rosii
 1 linguriță(e) usturoi granulat
 1 linguriță(e) oregano
 1 praf de sare
 1 piper macinat

Mod de preparare:

1

Lasam pachetul de aluat la decongelat in frigider pentru cateva ore. Dacă îl veți lăsa pe blat, din cauza drojdiei va crește și va deveni deosebit de dificil de manevrat.

2

Între timp, pregătim sosul pentru pizza.
Amestecam sosul de roșii cu sarea, piperul si celelalte condimente. Dacă vi se pare prea acrișor, adăugați o linguriță de zahăr.

3

Așezăm aluatul decongelat într-o tavă de copt în care am pus, in prealabil, hârtie de copt.
Ungem aluatul cu sosul de rosii obținut și începem să ornăm pizza.

4

Adăugam toppingurile preferate. Nouă ne place mult să o mâncăm cu șuncă de porc și felii de roșii proaspete.
Când am terminat, ornăm pizza cu mozarella tăiată cubulețe și cașcavalul dat pe răzătoare.

5

Lăsăm pizza la cuptor preț de 20 de minute, la 200 de grade. Scoatem pizza din cuptor si adăugam frunzulițe de busuioc proaspăt. Poftă bună!

Ingrediente

 1 buc. aluat congelat pentru pizza
 200 g mozarella
 100 g cascaval ras
 200 g sunca
 1 rosie
 1 legatura busuioc proaspat
 100 ml sos de rosii
 1 linguriță(e) usturoi granulat
 1 linguriță(e) oregano
 1 praf de sare
 1 piper macinat

Direcții

1

Lasam pachetul de aluat la decongelat in frigider pentru cateva ore. Dacă îl veți lăsa pe blat, din cauza drojdiei va crește și va deveni deosebit de dificil de manevrat.

2

Între timp, pregătim sosul pentru pizza.
Amestecam sosul de roșii cu sarea, piperul si celelalte condimente. Dacă vi se pare prea acrișor, adăugați o linguriță de zahăr.

3

Așezăm aluatul decongelat într-o tavă de copt în care am pus, in prealabil, hârtie de copt.
Ungem aluatul cu sosul de rosii obținut și începem să ornăm pizza.

4

Adăugam toppingurile preferate. Nouă ne place mult să o mâncăm cu șuncă de porc și felii de roșii proaspete.
Când am terminat, ornăm pizza cu mozarella tăiată cubulețe și cașcavalul dat pe răzătoare.

5

Lăsăm pizza la cuptor preț de 20 de minute, la 200 de grade. Scoatem pizza din cuptor si adăugam frunzulițe de busuioc proaspăt. Poftă bună!

Pizza romana de casa