Sunt dintr-un oras de la Dunare si sotul la fel. Asa ca in Duminica Floriilor nu ne putea lipsi pestele de pe masa. Asa ca m-am apucat de treaba.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Prima data se curata ceapa si se spala. Spalam si ardeii kapia si usturoiul verde. Ceapa se taie solzi si ardeiul fasi. Usturoiul se toaca marunt.
Punem o lingurita de ierburi de Provence si una de piper proaspat macinat si amestecam bine.
Se pun toate in tava si se pun la cuptor la 180˚C timp de 20 de minute.
Intre timp se pregateste pestele. Se sterge de apa.
Cand s-au inmuiat legumele se adauga pestele, sucul de rosii si o foaie de dafin. Se da la cuptor timp de o ora la 180˚C sau pana scade sosul bine. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Prima data se curata ceapa si se spala. Spalam si ardeii kapia si usturoiul verde. Ceapa se taie solzi si ardeiul fasi. Usturoiul se toaca marunt.
Punem o lingurita de ierburi de Provence si una de piper proaspat macinat si amestecam bine.
Se pun toate in tava si se pun la cuptor la 180˚C timp de 20 de minute.
Intre timp se pregateste pestele. Se sterge de apa.
Cand s-au inmuiat legumele se adauga pestele, sucul de rosii si o foaie de dafin. Se da la cuptor timp de o ora la 180˚C sau pana scade sosul bine. Pofta buna!