Plachie de Crap sau Crap la cuptor

AutorRaluca29
DificultateÎncepător

Sunt dintr-un oras de la Dunare si sotul la fel. Asa ca in Duminica Floriilor nu ne putea lipsi pestele de pe masa. Asa ca m-am apucat de treaba.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 1 kg file de crap
 2 cepe medii
 3 ardei kapia
 3 fire usturoi verde
 1 cutie rosii la cutie
 1 tsp ierburi de Provence
 1 tsp piper macinat
 1 tbsp ulei de masline
 o foaie de dafin

Mod de preparare:

1

Prima data se curata ceapa si se spala. Spalam si ardeii kapia si usturoiul verde. Ceapa se taie solzi si ardeiul fasi. Usturoiul se toaca marunt.

2

Punem o lingurita de ierburi de Provence si una de piper proaspat macinat si amestecam bine.

3

Se pun toate in tava si se pun la cuptor la 180˚C timp de 20 de minute.

4

Intre timp se pregateste pestele. Se sterge de apa.

5

Cand s-au inmuiat legumele se adauga pestele, sucul de rosii si o foaie de dafin. Se da la cuptor timp de o ora la 180˚C sau pana scade sosul bine. Pofta buna!

Ingrediente

 1 kg file de crap
 2 cepe medii
 3 ardei kapia
 3 fire usturoi verde
 1 cutie rosii la cutie
 1 tsp ierburi de Provence
 1 tsp piper macinat
 1 tbsp ulei de masline
 o foaie de dafin

Indicații

1

Prima data se curata ceapa si se spala. Spalam si ardeii kapia si usturoiul verde. Ceapa se taie solzi si ardeiul fasi. Usturoiul se toaca marunt.

2

Punem o lingurita de ierburi de Provence si una de piper proaspat macinat si amestecam bine.

3

Se pun toate in tava si se pun la cuptor la 180˚C timp de 20 de minute.

4

Intre timp se pregateste pestele. Se sterge de apa.

5

Cand s-au inmuiat legumele se adauga pestele, sucul de rosii si o foaie de dafin. Se da la cuptor timp de o ora la 180˚C sau pana scade sosul bine. Pofta buna!

Note

Plachie de Crap sau Crap la cuptor