O idee buna de consumare a iaurtului.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un castron încăpător se adaugă iaurtul scurs de zeama și ouăle. Se amesteca cu mixerul.
Se adaugă treptat zaharul, sarea și zaharul vanilat și se mixează câteva minute.
Se cerne amidonul și se amesteca bine.
Într-o tava unsa cu unt topit se așează o foaie de plăcintă. Aceasta se unge cu unt și se așează încă o foaie. Se repeta operațiunea pana când avem 4 foi de plăcintă unse cu unt.
Se toarnă compoziția peste foile așezate in tava.
Se adaugă câte o foaie de plăcintă unsa cu unt pana ajungem la 4 foi.
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180°C și se lasă la copt pana se rumenește, cam o ora.
Ingrediente
Indicații
Într-un castron încăpător se adaugă iaurtul scurs de zeama și ouăle. Se amesteca cu mixerul.
Se adaugă treptat zaharul, sarea și zaharul vanilat și se mixează câteva minute.
Se cerne amidonul și se amesteca bine.
Într-o tava unsa cu unt topit se așează o foaie de plăcintă. Aceasta se unge cu unt și se așează încă o foaie. Se repeta operațiunea pana când avem 4 foi de plăcintă unse cu unt.
Se toarnă compoziția peste foile așezate in tava.
Se adaugă câte o foaie de plăcintă unsa cu unt pana ajungem la 4 foi.
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180°C și se lasă la copt pana se rumenește, cam o ora.