Iata o idee grozava de a prepara ceva bun pentru micul dejun dar nu numai. Aceasta painica/placinta se pregateste foarte repede pentru ca nu are nevoie sa stea la dospit din cauza prafului de copt. Este delicioasa si o recomand cu drag.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol am pus cele 3 oua intregi, sare, laptele si faina putin cate putin. Am adaugat intre timp si praful de copt. Am obtinut la final o compozitie moale si lipicioasa.
Am uns o tava rotunda cu untura si am turnat in ea jumatate din compozitie. Deasupra am adaugat un strat de sunca feliata si inca unul cu cascaval.
Am acoperit totul cu ultimul strat de compozitie peste care am presarat mix susan alb si negru. Am dat la culptor pentru apx. 40 minute la 180 grade sau pana se rumeneste frumos la exterior. Am servit fierbinte pentru un maxim de cheesy! Puteti adauda doua straturi de cascaval pentru mai mult cheesy!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol am pus cele 3 oua intregi, sare, laptele si faina putin cate putin. Am adaugat intre timp si praful de copt. Am obtinut la final o compozitie moale si lipicioasa.
Am uns o tava rotunda cu untura si am turnat in ea jumatate din compozitie. Deasupra am adaugat un strat de sunca feliata si inca unul cu cascaval.
Am acoperit totul cu ultimul strat de compozitie peste care am presarat mix susan alb si negru. Am dat la culptor pentru apx. 40 minute la 180 grade sau pana se rumeneste frumos la exterior. Am servit fierbinte pentru un maxim de cheesy! Puteti adauda doua straturi de cascaval pentru mai mult cheesy!