fbpx

Poke bowl

AutorMoodie Foodie
DificultateÎncepător

Daca iti place sushi, vei adora aceasta mancare.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total30 mins

Ingrediente:

 100 g Somon crud
 75 Orez pentru sushi
 1 Mango
 ½ Avocado
 30 g Ghimbir murat
 30 g Icre de somon
 1 linguriță(e) Sriracha
 1 Ou
 150 Ulei
 1 linguriță(e) Mustar
 ½ linguriță(e) Lamaie
 1 linguriță(e) Susan mixt
 150 g Edamame
 3 Sos soia
 3 Lamaie

Mod de preparare:

1

Se fierbe orezul de sushi potrivit instructiunile de pe punga si se aseaza intr-un bol si se lasa la racit.

2

Somonul se taie in cuburi mici si se marineaza in sos de soia si lamaie (cantitatea masurata in linguri).

3

Se curata si se taie in cuburi un mango bine copt si se aseaza peste orez.

4

Se fierbe intr-o craticioasa edamame-ul (potrivit instructiunilor de pe ambalaj).

5

Se desfac pastaile si se aseaza boabele peste orez.

6

Avocado-ul se taie in doua si se aseaza peste orez.

7

Se aseaza ghimbirul murat si icrele de somon.

8

Se face maioneza din mustar, ulei si un galbenus, se adauga zeama de lamaie si sosul Sriracha dupa gust.

9

Somonul se scurge din sosul de soia si se amesteca cu maioneza picanta iar apoi se aseaza peste orez.

10

Peste somon se presara susan mixt (alb si negru).

Ingrediente

 100 g Somon crud
 75 Orez pentru sushi
 1 Mango
 ½ Avocado
 30 g Ghimbir murat
 30 g Icre de somon
 1 linguriță(e) Sriracha
 1 Ou
 150 Ulei
 1 linguriță(e) Mustar
 ½ linguriță(e) Lamaie
 1 linguriță(e) Susan mixt
 150 g Edamame
 3 Sos soia
 3 Lamaie

Direcții

1

Se fierbe orezul de sushi potrivit instructiunile de pe punga si se aseaza intr-un bol si se lasa la racit.

2

Somonul se taie in cuburi mici si se marineaza in sos de soia si lamaie (cantitatea masurata in linguri).

3

Se curata si se taie in cuburi un mango bine copt si se aseaza peste orez.

4

Se fierbe intr-o craticioasa edamame-ul (potrivit instructiunilor de pe ambalaj).

5

Se desfac pastaile si se aseaza boabele peste orez.

6

Avocado-ul se taie in doua si se aseaza peste orez.

7

Se aseaza ghimbirul murat si icrele de somon.

8

Se face maioneza din mustar, ulei si un galbenus, se adauga zeama de lamaie si sosul Sriracha dupa gust.

9

Somonul se scurge din sosul de soia si se amesteca cu maioneza picanta iar apoi se aseaza peste orez.

10

Peste somon se presara susan mixt (alb si negru).

Poke bowl